Home / Algemeen / Beoogde exploitant De Hooiberg trekt zich terug

Beoogde exploitant De Hooiberg trekt zich terug

OLST – Het gaat toch niet door. De familie Kleinlugtenbeld ziet er vanaf om na de zomer Sportkantine De Hooiberg in Olst te gaan exploiteren. Dat meldt de gemeente Olst-Wijhe in een persbericht. “Enige tijd geleden gingen wij een intentieovereenkomst aan met de familie Kleinlugtenbeld voor de exploitatie van Sportkantine De Hooiberg. Helaas besloot de familie zich terug te trekken vanwege persoonlijke redenen. Wij gaan daarom op zoek naar een andere partij die de exploitatie op zich wil nemen.”

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.