Beauty By Sharon viert 12,5 jarig bestaan

RAALTE – Beauty By Sharon in Raalte viert dit jaar het 12,5-jarig bestaan. Op 3 januari 2009 nam Sharon Wichers Schreur de toenmalige kapsalon Hair Affairs aan de Deventerstraat over, inclusief twee medewerkers. Als Beauty Style Sharon ging ze verder als kap- en schoonheidssalon. Zo’n anderhalf jaar geleden verhuisde de salon naar de Brugstraat 49. De naam is inmiddels veranderd in Beauty By Sharon. De hele maand juli is het feest. Houd Facebook en instagram in de gaten. Er zijn verschillende prijzen te winnen.

“We begonnen met vier stoelen en dat werd al snel te krap”, vertelt Sharon over het begin. “Toen ik nog geen jaar bezig was, kwam een ruimte naast het pand vrij. Die kon ik overnemen. Dat was heel spannend, maar ik heb het toch gedaan en dat pakte heel goed uit. Van vier stoelen groeiden we door naar acht. In de loop der jaren heb ik twee extra medewerkers aangenomen; we zijn nu met ons vijven. We hebben een mooie groei doorgemaakt en we proberen het maximale te bieden aan kwaliteit en gezelligheid. Mensen nog mooier maken is onze passie. Plezier hebben op en van je werk is belangrijk… Dan straal je dat ook uit! We zijn alle vijf volleerde ervaren topstylisten en iedereen heeft daarnaast ook haar eigen specialiteiten. Samen vormen we een enthousiast, gezellig maar bovenal professioneel team. En ook mijn oud-medewerkers ben ik nog steeds erg dankbaar voor hun inzet.”
Over de recente verhuizing vertelt ze: “Op onze nieuwe locatie hebben we een grotere kapsalon en een ruime schoonheidssalon. Bovendien beschikken we over parkeergelegenheid voor de deur. Allemaal voordelen!”

Permanente make-up

Beauty By Sharon biedt een breed scala aan behandelingen aan, zoals knip- en schoonheidsbehandelingen, maar ook extentions, gellak, nagelverlenging, nailart, make-up en bruidsarrangementen. “We zitten niet stil en blijven op de hoogte van alles”, vertelt Sharon. “Vorig jaar is de behandeling permanente make up erbij gekomen. Daar zijn we lekker druk mee. Onlangs hebben we een leuke nagelcorner gecreëerd, waar we gellak zetten en nagelverlenging/art doen.”
Naast haar medewerkers is ze ook haar klanten dankbaar. “Zonder hen zijn we nergens.” Sharons visie is dat haar salon gezellig en laagdrempelig moet zijn. Iedereen is welkom. “Van heel jong tot heel oud, dames en heren. We zijn niet gericht op een bepaalde doelgroep. Dat maakt het werk hier juist zo leuk!”

Zie verder staging2.beautystyle-sharon.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.