Auto botst op vrachtwagen op N35 bij Raalte

.

RAALTE – Op de N35 bij Raalte is eerder vanmiddag een auto achterop een vrachtwagen gereden. De auto reed vanuit de richting Nijverdal richting Zwolle. Zo’n vijfhonderd meter voor Kruispunt Bos, reageerde de bestuurder te laat op de remmende (of stilstaande) vrachtauto. De politie, de brandweer en een ambulance koersten er snel op af, maar gelukkig bleken de laatste twee niet nodig te zijn. De twee inzittenden van de auto konden er zelf uit komen. Niemand raakte gewond. Naar het verluidt had dat ook anders kunnen aflopen, want de auto schijnt met een behoorlijke snelheid op de vrachtwagen te zijn gebotst. Er ontstond een flinke file, maar inmiddels is de weg weer vrij.

Foto’s: Arnold Roolvink

Meer foto's

.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.