Home / Sallandcentraal / Aspergediners in de kassen

Aspergediners in de kassen

RAALTE – Aspergekwekerij De Weerd organiseert samen met Van De Partij Catering & Organisatie een aantal aspergediners en –brunches in de kassen in Wesepe. Die zijn gepland op zaterdag 12 en zondag 13 juni en zaterdag 19 en zondag 20 juni. Dat betekent een viergangen aspergediner (of – brunch) tussen het loof van de aspergeplant.

Eigenlijk was het de bedoeling om eerder dit jaar het aspergeseizoen te openen in de kassen, echter gooide corona roet in het eten. “We merken dat iedereen weer toe is aan een gezellige middag of avond uit”, zo melden de organisatoren. “Nu het allemaal weer kan hebben we besloten om het aspergeseizoen in stijl af te sluiten. Uiteraard houden we ons strikt aan de op dat moment geldende coronamaatregelen.”
De kassen aan de Velsdijk 1a in Wesepe worden omgetoverd tot een sfeervol pop-up restaurant. De koks bereiden de gerechten ter plekke. Het viergangendiner begint met een welkomstdrankje. Daarna volgt een amuse en aansluitend de andere gangen. Daarnaast wordt er ook gezorgd voor een wijnkaart.
Op zondag 13 juni is het mogelijk om na afloop van het diner de eerste EK-wedstrijd van Oranje samen te bekijken. Op zondag 20 juni krijgen alle vaders in verband met Vaderdag een leuke verrassing. Geef bij de reserveringen in het veld ‘opmerkingen’ de code ‘PAPA’ door.
Voor meer informatie over het menu, de tijdstippen en reserveringen (verplicht) zie www.vandepartij.nl/asperge. Deelname aan het diner kost 45 euro per persoon; aan de brunch 32,50 euro (exclusief drankjes). Nog even wat advies van de organisatoren. Houd bij de kledingkeuze rekening met het weer. Een beetje zon is al van grote invloed op de temperatuur in de kassen. Een warme jas of korte mouwen; het kan, afhankelijk van het weer, allebei nodig zijn.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.