Annet Overmars en Roy Kogelman nieuwe eigenaren Woonstudio Raalte

RAALTE – Annet Overmars en Roy Kogelman zijn sinds 21 juni de nieuwe eigenaren van Woonstudio Raalte. Voormalige eigenaren Wilfried en Paulien Akkersdijk hebben inmiddels de sleutels overgedragen.

De reden voor Wilfried en Paulien om hun goedlopende zaak van de hand te doen is meerledig. “We zijn elf jaar geleden vanuit het niets gestart met de Woonstudio in het destijds net geopende Raalte Plaza. Naast de Woonstudio hadden we nog een bouwmarkt en hebben we Adende Interieur-, Retail en Houtbouw en Welkoop Raalte. Nu de Woonstudio goed loopt, kunnen wij ons meer richten op de steeds drukker wordende Welkoop en het groeiende Adende. Toen begin van dit jaar Annet bij ons aan de deur klopte en vertelde over de ambitie van haar en Roy moesten we wel even nadenken. Maar we hebben toch besloten het te doen, om onze taken beter te kunnen verdelen. De Woonstudio is in prima handen met twee mensen die meer dan bekwaam zijn om het succes verder uit te bouwen. Langs deze weg willen wij al onze klanten bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen elf jaar, we waarderen dat ten zeerste. Mede door onze klanten en ons fijne team van medewerkers hebben we ons werk altijd met veel plezier kunnen doen.”

Collega’s

De naam Woonstudio blijft op de gevel staan. De zaak meet 1.100 vierkante meter en biedt alles op het gebied van woningstoffering, meubelen en decoratie. De sfeer, mentaliteit, service en beleving van Woonstudio blijven behouden, benadrukken de nieuwe eigenaren. Annet is al ruim dertig jaar werkzaam in de branche en bekend met alles op het gebied van verf, behang, interieur, stoffering, vloeren en meubelen. Roy is al ruim vijftien jaar werkzaam in de woning- en projectstoffering. De twee waren eerder al drie jaar collega’s. Annet vertrok 2,5 jaar geleden naar de huidige Woonstudio en Roy ging als zelfstandig ondernemer aan de slag. “In een snel tempo heb ik een flinke klantenkring opgebouwd en ik werd bovendien ook vaak ingehuurd door de Woonstudio”, vertelt hij. “Daardoor spraken we elkaar vaak en ontstond het plan of we samen een winkel konden starten.” Annet: “De ambitie was er wel. We zijn zeer dankbaar dat Paulien en Wilfried de Woonstudio aan ons over willen dragen. We gaan er met het team, dat in totaal bestaat uit elf personen, vol voor.”

Een feestelijke opening zit er in verband met de coronamaatregelen niet in, maar de twee kondigen alvast diverse acties aan. Houd daarvoor Facebook en Instagram in de gaten. In ‘woonmaand’ oktober zijn er ook diverse speciale acties gepland.
Woonstudio Raalte is te vinden aan de Heesweg 15 (op de eerste etage boven de Welkoop).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.