Home / Sallandcentraal / Zwembad Heidepark vanaf zaterdag weer geopend

Zwembad Heidepark vanaf zaterdag weer geopend

LEMELERVELD – Vanaf zaterdag 29 mei kan er weer gezwommen worden in Zwembad Natuurlijk Heidepark in Lemelerveld. Daarmee is het Heidepark weer volop in actie. De kabouterspeeltuin (met kabouterpad) en het nieuwe klimbos zijn namelijk enkele weken geleden al open gegaan.

“Het was nog even afwachten hoe we de regels voor reserveren moesten gaan hanteren”, vertelt Loes Mulder, voorzitter van Stichting Natuurlijk Heidepark. “We zijn ingedeeld bij de buitenzwembaden wat betreft regels rondom COVID-19. Reserveren/registreren is verplicht, maar dat mag ook bij de entree. In het voorseizoen is het niet nodig om ruim van te voren telefonisch te reserveren. Er mag één persoon per 10 vierkante meter aanwezig zijn, wat betekent dat we meer dan achthonderd bezoekers kunnen ontvangen bij het zwembad. Wanneer van te voren reserveren noodzakelijk wordt vanwege drukte zullen we via de diverse kanalen laten weten hoe we dit gaan aanpakken.”
Even voor de duidelijkheid: ook bij het Heidepark gelden de basisregels vanuit het RIVM. Bezoekers mogen alleen of als duo komen (kinderen tot en met 12 jaar en personen die op hetzelfde adres wonen, tellen niet mee). Registratie is verplicht, ook voor kinderen die alleen komen. De kleedruimtes en de toiletten zijn geopend. De douches blijven nog even gesloten (de koude buitendouche is wel beschikbaar).

Zie voor meer informatie www.natuurlijkheidepark.nl.

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.