Home / Sallandcentraal / Zomerlidmaatschap bij ATC Wijhe

Zomerlidmaatschap bij ATC Wijhe

WIJHE – Na het succes van vorig jaar biedt ATC Wijhe ook nu weer de Zomer Challenge aan. Het gaat om een compact lidmaatschap van vier maanden (juni tot en met september), waarbij spelers kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Bovendien krijgen deze leden ook nog eens vijf tennislessen van gecertificeerde trainers. Het lidmaatschap kost 49 euro per persoon. Voor meer informatie of aanmelding (tot 6 juni) mail naar actie@atcwijhe.nl, bel 06-15960273 (ledenadministratie) of zie atcwijhe.nl. Let op: er zijn dit jaar maar enkele plaatsen beschikbaar.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.