Home / Sallandcentraal / Webinar over drinkbare rivieren

Webinar over drinkbare rivieren

OLST – Li An Phoa verzorgt op verzoek van Eetbaar Olst-Wijhe op dinsdag 18 mei een webinar over drinkbare rivieren. Een aantal jaren terug begon zij met het project ‘Drinkable Rivers’. Het doel, rivieren weer zo schoon krijgen dat er weer uit gedronken kan worden. Elk jaar onderneemt zij een wandeling langs een specifieke rivier en dit jaar is dat de IJssel. Zo wandelt ze begin juni in twee weken van Westervoort (bij Arnhem) naar Kampen. Daarbij komt ze op zaterdag 12 juni langs Olst en binnen de dan geldende coronaruimte zal Eetbaar Olst-Wijhe bij die gelegenheid een sessie organiseren waarin iedereen die dat wil haar manifest ‘Drinkbare IJssel in 30 jaar’ kan ondertekenen. Op 18 mei vertelt ze er meer over en beantwoordt ze vragen. Het webinar duurt van 19.30 tot 21.00 uur (via Zoom). Deelname is gratis. Aanmelding via http://bit.ly/WebRivier1805.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.