Vijf ‘betaalbare’ huurwoningen erbij in Noorder Koeslag

RAALTE – In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis vijf betaalbare huurwoningen voor één- en tweepersoonshuishoudens in het plan Noorder Koeslag in Wijhe. De bouwwerkzaamheden starten begin deze maand en de woningen worden naar verwachting eind oktober van dit jaar opgeleverd. Vorig jaar bouwde Roosdom Tijhuis al elf van deze woningen, die erg geliefd waren. “De woningen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens voor jong en oud met of zonder zorgvraag. Dit soort middelgrote woningen is voor veel mensen de perfecte woning als een eengezinswoning te groot is en een appartement niet gewenst”, zo laat SallandWonen weten. Martin Companje (directeur Roosdom Tijhuis) en Marijke Kool (directeur-bestuurder SallandWonen) hebben onlangs de koop-/aannemingsovereenkomst getekend voor de bouw van de huurwoningen. De woningen worden aangeboden via de website en de facebookpagina van SallandWonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.