Home / Sallandcentraal / Tweede blok van zomerprogramma BurgerBelangen over schulden

Tweede blok van zomerprogramma BurgerBelangen over schulden

RAALTE – Hoeveel inwoners van Raalte kampen met schulden? Hoe hoog zijn die schulden? Wat zijn de oorzaken, en vooral: hoe kom je die schulden weer te boven? Dit zijn enkele vragen die aan de orde komen tijdens het tweede blok ‘Is eigen schuld altijd dikke bult?’ van het zomerprogramma van BurgerBelangen. Met dit programma kunnen belangstellenden kennismaken met de lokale politiek in Raalte. De twee avonden over de schuldhulpverlening worden gehouden op 26 mei en 2 juni (aanvang 19.30 uur). Vanwege de corona-maatregelen kunnen vooralsnog maximaal zes personen deelnemen. Voor meer informatie of opgave mail naar: fractie@burgerbelangenraalte.nl. Deelname is gratis.

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.