Tulpen plukken op de Elshof

ELSHOF – Iedereen is welkom om tulpen te plukken bij Tantepluk Tulpenpluktuin op de Elshof. Daar zijn eerder 5200 tulpenbollen gepoot in verschillende kleuren en vormen. Een flink aantal staat inmiddels in bloei en nog een flink aantal in de knop. Er staat een kastje in de tuin waar knipschaartjes en schepjes in liggen (om ze eventueel met bol uit te graven). Knip, trek of schep het aantal gewenste tulpen. Het goedkoopste boeket (tien tulpen) kost 5 euro; het duurste (25 tulpen) 10 euro. Daartussen zijn nog enkele opties. De genoemde bedragen zijn inclusief een zakje bloemenvoeding en een draagtasje. Betaling kan contant of per bank. Er staat een bloemschiktafel en een Olavriezer voor een lekker ijsje. Tantepluk Tulpenpluktuin is te vinden aan de Leugenshorst 7 in Wijhe (Elshof). Tantepluk is te volgen op Facebook en Instagram (de website is nog in aanbouw). In de zomertijd is het mogelijk om zelf een veldboeket te plukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.