Tourbus van The Streamers komt uit Heino

HEINO – In het Rotterdamse stadion De Kuip geeft de gelegenheidsformatie The Streamers komende zaterdag haar laatste optreden. Grote namen als Maan, Guus Meeuwis en Thomas Acda zullen dan nog één keer digitaal te zien zijn. De muzikanten maakten de afgelopen weken regelmatig gebruik van hun eigen tourbus, afkomstig uit het Sallandse Heino!

De eerste contacten tussen The Streamers en de busonderneming Elbobus.nl uit Heino dateren al uit begin 2021, toen de band een authentieke tourbus zocht voor hun optredens. De band koos uiteindelijk voor de Bedford-bus (bouwjaar 1969) die speciaal voor The Streamers werd voorzien van een oranje jasje. Daarmee werden de bandleden de afgelopen maanden van en naar hun optredens vervoerd, zoals te zien is op diverse filmpjes en foto’s op de social media van de band.
Komende zaterdag is het afscheidsconcert van de band vanuit De Kuip in Rotterdam. Tijdens de promotiefilmpjes voor dat concert is de Heinose tourbus ook weer regelmatig te zien, maar inmiddels is het al weer afgelopen met de avonturen die de bus mocht beleven met de beroemde Nederlandse artiesten. “Helaas”, lacht Karin Smit van Elbobus.nl over het korte, maar hevige tourleven van de bus. “Maar als The Streamers ooit nog weer bij elkaar komen, mogen ze natuurlijk weer bij ons aankloppen voor passend vervoer!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.