Home / Sallandcentraal / The Last Right in Het Lommerrijk

The Last Right in Het Lommerrijk

LUTTENBERG – Amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg trapt op vrijdag 28 mei het nieuwe seizoen af met een filmavond. Op het programma staat de vrolijke roadmovie ‘The Last Right’. Die handelt over de succesvolle advocaat Daniel Murphy die na de dood van zijn moeder vanuit Boston terug gaat naar zijn geboorteplaats Cork in Ierland, waar hij de zorg voor zijn autistische tienerbroer Louis op zich wil nemen. Na de vlucht wordt hij echter opgezadeld met het lijk van Jim Norton, die man die naast hem zat. Vanwege een fout wordt Daniel aangezien als nabestaande van de man. Het is het begin van een roadtrip door Ierland, samen met zijn broer en Mary Sullivan, een jonge begrafenisondernemer met een eigen agenda. Aanvang is om 21.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. Bestellen en afrekenen via www.amfitheaterhetlommerrijk.nl. De bezoekers mogen zelf kussentjes en drankjes meenemen.

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.