Home / Algemeen / TCR neemt eerste elektrische rolstoelbus in gebruik

TCR neemt eerste elektrische rolstoelbus in gebruik

RAALTE – Vervoersbedrijf TCR heeft zijn eerste elektrische rolstoelbus in gebruik genomen. De 100% elektrische rolstoelbus wordt als ingezet in de regio Raalte. De bus rijdt nagenoeg geruisloos en heeft uiteraard geen uitstoot.

Met uitbreiding van deze elektrische rolstoelbus heeft TCR Groep inmiddels zestien elektrische auto’s in haar wagenpark. De rolstoelbus kan gemiddeld 135 kilometer rijden op een volle accu en laadt binnen 45 minuten 80 procent bij. TCR Groep heeft al eerder stappen gezet op het gebied van duurzaamheid. Zo ontvingen zij eerder twee Tesla’s, twee elektrische Volkswagens en heeft het hoofdkantoor in Raalte zo’n 160 zonnepanelen waarmee eigen energie wordt opgewekt en verbruikt. Ook wordt er streng toegezien op een ontspannen en zuinige rijstijl van de chauffeurs.

Lees ook

BurgerBelangen wil snel extra seniorenwoningen bij Wooldhuis

HEINO – Maak snelheid met het bouwen van extra seniorenwoningen bij Het Wooldhuis. Deze oproep …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.