Sportstudio Raalte start vestiging in Sportcentrum Tijenraan

RAALTE – Vanaf 1 september start Sportstudio Raalte een vestiging in Sportcentrum Tijenraan. Joost te Wierik (eigenaar Sportstudio Raalte) en Henry Bronkhorst (directeur Sportbedrijf Raalte) hebben daartoe vorige week een overeenkomst ondertekend.

Met Sportstudio Raalte start Te Wierik een nieuw bedrijf naast zijn sportschool in Deventer. Te Wierik is geen onbekende voor Raalte. In het verleden was hij medeoprichter van Lifestyle Centre Raalte. Sportstudio Raalte richt zich op een gevarieerd sportaanbod, waarbij de focus ligt op personal training en sportlessen met kleine groepen, de zogenaamde ‘small group’ trainingen. Op 6 september gaat Te Wierik met zijn team van start: “Sportcentrum Tijenraan is een prachtige centrale locatie waar sport, gezondheid en sportbeleving samenkomen. Met alle faciliteiten zie ik naast binnensporten ook veel kansen voor buitenfitness.”
Directeur Henry Bronkhorst: “Als Sportbedrijf zijn wij erg blij met de komst van Sportstudio Raalte naar ons sportcentrum. Met onze ambitie om iedereen van 0 tot 100 jaar in beweging brengen kijken we uit naar een verdere uitbouw van de samenwerking met onder andere alle huurders van ons gezondheidscentrum en verenigingen. Daarbij gaan we ons ook meer richten op nieuwe doelgroepen, zoals bijvoorbeeld bedrijven.”
Zie verder staging2.sportstudioraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.