Snipperdag in perenbongerd Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe nodigt alle noabers uit om zaterdag 22 mei mee te helpen in de ParticiPerenBongerd aan de zuidkant van Olst. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen ze er een steentje aan bijdragen om van de bongerd een eigentijds, biodivers en productief landschap te maken. Er ligt grof werk te wachten – het kruien van houtsnippers – en ook fijn werk – het knutselen van oorwurmpotjes… Heb je zelf een kruiwagen en bats (schepschop), neem die dan mee. Zie verder https://halloijsseldal.nl/activiteiten. Aanmeldingen en vragen via eetbaarolstwijhe@gmail.com. Graag zelf meenemen: handschoenen, eventueel een kruiwagen en bats, drinkwater en eigen lunch of lekkers om te delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.