Salland Café over WBTR

REGIO – Op donderdag 3 juni vindt een nieuwe editie van het Salland Café plaats. Dat handelt ditmaal over de WBTR (Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen). Verenigingen en stichtingen dienen te voldoen aan deze wet, die op 1 juli dit jaar van kracht wordt. Zeker omdat er vanaf dan onder andere sprake is van hoofdelijke persoonlijke aansprakelijkheid als er wat misgaat.

Daarnaast spelen er nog enkele zaken waar besturen rekening mee moet houden of die ze moeten regelen. De Raalter Uitdaging organiseerde hierover al een bijeenkomst in april, maar vanwege de grote belangstelling gaat die nu op herhaling, maar dan voor héél Salland. Margreet Diemel en Sebastiaan Vos van JPR Advocaten praten de deelnemers bij. Aansluitend is er ruime mogelijkheid om vragen te stellen. Het Salland Café is online en duurt van 19.00 tot 20.15 uur. Voor aanmelding zie staging2.dekrachtvansalland.nl.
Het Salland Café organiseert vier keer per jaar (online) bijeenkomsten voor bewoners, ondernemers, organisaties en overheden. Met korte presentaties over actuele thema’s en elke keer op een andere locatie in Salland, dit keer dus online. Dit Salland Café wordt georganiseerd in samenwerking met de Raalter Uitdaging, UtHuus, WijZ Welzijn, Deventer Doet, Raster, Sportbedrijf Raalte, HOFtheater, de gemeenten Olst-Wijhe, Deventer en Raalte en programma 4D van de provincie Overijssel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.