Home / Nieuws / Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

REGIO – Vier restaurants in de regio hebben hun krachten gebundeld voor een aspergetour. Het gaat om De Bagatelle in Raalte, Het Buitenhuys in Heino, ’t Arsenaal in Deventer en Hoog Holten in Holten. De deelnemers rijden een route van ongeveer 75 kilometer en komen onderweg langs de vier horecabedrijven, waar ze een aspergegerecht krijgen aangeboden.

Starten is mogelijk bij alle vier restaurants. De deelnamekosten bedragen 55 euro per persoon. Dat is inclusief de vier gerechten, een dessert voor thuis, vier drankjes, een routebeschrijving en een startpakket met leuke dingetjes en een label dat zichtbaar in de auto moet worden opgehangen. De gerechten worden uitgeserveerd bij de auto of bij mooi weer op het terras.
De deelnemers komen langs alle highlights van Salland: de IJssel, statige landhuizen van de adel en het heidelandschap van de Sallandse Heuvelrug. Het arrangement loopt nog tot en met 24 mei. Zie verder www.aspergediner.nl.

Lees ook

Spaaractie voor Sallandse vlag

RAALTE – Tien supermarkten in Salland bieden een spaaractie aan, waarbij de klanten stempels kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.