Poorten Dinoland Zwolle weer geopend

ZWOLLE – Dinoland Zwolle heeft op vrijdag 21 mei weer de poorten geopend. Nu de coronaregels het weer toelaten, kan jong en oud weer genieten van het park en alle dino’s.

Daar waar normaal gesproken honderden bezoekers per dag het park bezochten, was het de afgelopen maanden erg rustig in Dinoland. Hoewel er altijd mensen waren die het toch maar even probeerden, weet Dinoland-directeur Martyn Besselsen. “Bijna dagelijks kwamen er toch kinderen aan de deur, vaak met hun ouders, die stiekem door de poort gluurden of er toch niet iets te zien was. Helaas; we mochten echt niet open.”
Dat iedereen weer enthousiast was over de heropening van het avontuurlijke attractiepark mag wel blijken uit de reserveringen via de website; vanaf het moment dat bekend werd dat Dinoland weer open mocht gaan, werden er al weer vele honderden kaartjes en enkele tientallen kinderfeestjes gereserveerd.
De nieuwste aanwinst is een triceratops Wereldwijd zo’n 65 miljoen jaar geleden uitgestorven, maar in Dinoland Zwolle maakt hij dagelijks z’n rondjes! Een beetje bang voor de metersgrote nieuwe aanwinst? Hoeft niet; de triceratops eet alleen maar planten.

In de open lucht

Dinoland Zwolle neemt alle maatregelen om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen. Zo moet er vooraf worden gereserveerd voor een bezoekje, om al te grote drukte bij de kassa te voorkomen. Bovendien houden ‘rangers’ er toezicht op dat iedereen voldoende afstand bewaart en zijn er overal in het park desinfectiepunten. Daarnaast is er een speciaal afgiftepunt voor de horeca gebouwd pal naast het terras. Maar nog belangrijker; de shows die normaal gesproken zouden plaatsvinden in het dinotheater, worden bij de juiste weersomstandigheden nu zo veel mogelijk buiten gegeven.

Foto: Martyn Besselsen met de triceratops

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.