Home / Sallandcentraal / Open repetities jeugdgroepen Polyhymnia

Open repetities jeugdgroepen Polyhymnia

LEMELERVELD – De jeugdgroepen van muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld bieden de komende weken weer de mogelijkheid om vrijblijvend aan te haken bij een repetitie. Na een lange periode van vooral digitaal contact mogen de jeugdleden nu weer samen repeteren. Heb jij nou altijd al eens willen weten of jij het leuk vindt om een blaas- of slagwerkinstrument te bespelen of een dansshow in te studeren bij de majorettes? Kom dan gratis en geheel vrijblijvend eens een kijkje nemen. Het is eventueel ook mogelijk om daarna een viertal gratis proeflessen te volgen om de beginselen te leren. De slagwerkers repeteren op de woensdag en de blazers en majorettes op de donderdag. Wel graag eerst vooraf contact met Gerben Schutte (06-13968796) of een mailtje naar info@muziekverenigingpolyhymnia.nl. Het is uiteraard ook mogelijk om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen.

Lees ook

Vaccinatielocaties geopend voor registraties in gele boekje

REGIO – Meer dan 1.500 mensen hebben vorige week in regio IJsselland alsnog een registratie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.