Open repetities jeugdgroepen Polyhymnia

LEMELERVELD – De jeugdgroepen van muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld bieden de komende weken weer de mogelijkheid om vrijblijvend aan te haken bij een repetitie. Na een lange periode van vooral digitaal contact mogen de jeugdleden nu weer samen repeteren. Heb jij nou altijd al eens willen weten of jij het leuk vindt om een blaas- of slagwerkinstrument te bespelen of een dansshow in te studeren bij de majorettes? Kom dan gratis en geheel vrijblijvend eens een kijkje nemen. Het is eventueel ook mogelijk om daarna een viertal gratis proeflessen te volgen om de beginselen te leren. De slagwerkers repeteren op de woensdag en de blazers en majorettes op de donderdag. Wel graag eerst vooraf contact met Gerben Schutte (06-13968796) of een mailtje naar info@muziekverenigingpolyhymnia.nl. Het is uiteraard ook mogelijk om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.