Ook weer diverse klussen in Raalte tijdens NLdoet

RAALTE – Het Oranje Fonds presenteert op 28 en 29 mei weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de coronaproof handen uit de mouwen te steken. Organisaties kunnen klussen aanmelden via de website van NLdoet. Er worden al diverse klussen in de gemeente Raalte aangeboden. De Zorggroep Raalte zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhoud van het terras; de Dimence Groep zoekt aanpakkers om het dierenverblijf op te knappen en bij Angeli Custodus zoeken ze mensen om de rollator wasstraat te bemensen.
Flexibele en kortdurende klussen kunnen aangemeld worden op de website van het Vrijwilligerspunt Raalte: staging2.vrijwilligerspuntraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.