Home / Sallandcentraal / Muziekestafette Heino afgelast

Muziekestafette Heino afgelast

HEINO – De Open Muziekestafette Heino heeft besloten om de editie van dit jaar niet door te laten gaan. Het evenement had plaats moeten vinden op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober. Volgens de organisatie is de situatie omtrent corona op dit moment te onzeker. “Om nu de organisatie van de Open Muziekestafette Heino voor 1 en 2 oktober in gang te zetten is niet te doen.” Wel heeft de organisatie met een voorbehoud nieuwe datums geprikt. IJs en weder dienende vindt de Open Muziekestafette volgend jaar plaats op 1 en 2 april.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.