Motion Milon in Raalte weer geopend

(Advertorial)

RAALTE – Sportschool Motion Milon in Raalte is weer geopend. “Zo geweldig fijn dat wij weer open mogen en eindelijk kunnen gaan werken aan de coronakilo’s”, zo laat het team weten.

“Het vele thuiswerken heeft geresulteerd in meer (buik)vet en fysieke-, met name rugklachten. Het is tijd om dit snel aan te pakken en niet uit te stellen. Structureel blijven bewegen voorkomt veel klachten. Toch klachten? Wij kunnen onze volautomatische apparaten geheel op maat instellen. Maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Onze kracht is de kleinschaligheid, de sfeer en natuurlijk het geweldige Milon concept. De toestellen stellen zich automatisch in naar jouw lichaam en programma. Ieder traint op zijn eigen niveau, wanneer hij/zij dat wil. En dat in 35 minuten! Enorm makkelijk, tijdbesparend en zeer efficiënt voor spierversterking, gewichtsverlies, verbetering van (rug)klachten en conditieopbouw. Ook bieden wij voedingsprogramma’s op maat aan. Deze zijn gericht op het verhogen van de stofwisseling. Je krijgt meer energie en je blijft beter in balans. Wij stellen weekmenu’s volledig gepersonaliseerd samen, met gewoon lekker eten uit de supermarkt. Deelnemers krijgen een handige App met menu’s.”
Met regelmaat biedt Motion Milon ook afslankchallenges aan.Kijk voor data op: staging2.motionmilon.nl/afslank-challenges.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.