Home / Sallandcentraal / Monkey Moves nu ook voor kinderen in Raalte

Monkey Moves nu ook voor kinderen in Raalte

RAALTE – “Kinderen goed leren bewegen, daar gaan we voor bij Monkey Moves.” Arjan Riezebos is dit jaar gestart als franchisenemer bij Monkey Moves in de regio Salland (Deventer, Olst-Wijhe en Raalte). Vanaf mei staat de Deventenaar elke woensdag op het speelveld aan de Herinckhave in Raalte-Noord. ’s Ochtends voor dreumesen en peuters en ’s middags voor kleuters en basisschoolkinderen. Monkey Moves biedt multisportlessen aan voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 9 jaar, verdeeld over vier leeftijdsgroepen. “Zo kunnen kinderen zich ontwikkelen tot volwaardige individuen die steeds weer nieuwe stappen durven te zetten en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken.” Op de website www.monkeymoves.com/deventer is meer informatie te vinden over het concept, de leslocaties en -tijden. Op de website kun je ook een gratis proefles boeken.

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.