Monkey Moves nu ook voor kinderen in Raalte

RAALTE – “Kinderen goed leren bewegen, daar gaan we voor bij Monkey Moves.” Arjan Riezebos is dit jaar gestart als franchisenemer bij Monkey Moves in de regio Salland (Deventer, Olst-Wijhe en Raalte). Vanaf mei staat de Deventenaar elke woensdag op het speelveld aan de Herinckhave in Raalte-Noord. ’s Ochtends voor dreumesen en peuters en ’s middags voor kleuters en basisschoolkinderen. Monkey Moves biedt multisportlessen aan voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 9 jaar, verdeeld over vier leeftijdsgroepen. “Zo kunnen kinderen zich ontwikkelen tot volwaardige individuen die steeds weer nieuwe stappen durven te zetten en met een positief zelfbeeld de wereld ontdekken.” Op de website staging2.monkeymoves.com/deventer is meer informatie te vinden over het concept, de leslocaties en -tijden. Op de website kun je ook een gratis proefles boeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.