Home / Sallandcentraal / Moederdagactie van Polyhymnia en Hubo Lemelerveld

Moederdagactie van Polyhymnia en Hubo Lemelerveld

LEMELERVELD – Muziekvereniging Polyhymnia en Hubo Lemelerveld houden een speciale Moederdagactie. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei is het mogelijk om bij Hubo Lemelerveld ‘hanging baskets’ (speciale bloembakken) of geselecteerde potplanten te kopen. Een deel van het aankoopbedrag is bestemd voor de clubkas van de muziekvereniging. “Met deze aankoop sla je twee vliegen in één klap! Je hebt namelijk een schitterend cadeau voor Moederdag én je steunt muziekvereniging Polyhymnia”, zo laat de muziekvereniging weten.

Lees ook

Omheining viert 40-jarig bestaan met open huis in de Maelderieje

‘We willen meer activiteiten ontplooien om leden te trekken; een mix van oorspronkelijke en nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.