Home / Sallandcentraal / Mini bibliotheek en speel-o-theek in Spar Haarle

Mini bibliotheek en speel-o-theek in Spar Haarle

HAARLE – Sinds kort is er bij de Spar in Haarle ruimte vrijgemaakt voor de Haarlese mini bibliotheek en speel-o-theek. Er is een vitrinekast bij de winkelwagentjes geplaatst. De inhoud is bedoeld voor inwoners van Haarle en (camping)gasten die Haarle bezoeken. Het idee is dat iedereen zijn overtollige, nog nette boeken en spelletjes in deze vitrinekast kan leggen. Andersom kunnen mensen deze boeken en spelletjes ook gratis meenemen, of nog mooier, omruilen voor hun eigen overtollige boeken en spelletjes. De mini bibliotheek en speel-o-theek is mede mogelijk gemaakt door Jan Slettenhaar van de Spar, Jos Fikken van kringloop Nijverdal (die de vitrinekast gratis heeft gedoneerd) en Jiffree Wichers Schreur van MeesterZ reclame.

Lees ook

Expositie Y-Factor 3 in Holstohus

OLST – Tot en met 26 februari is in het Holstohus de expositie ‘Y-Factor 3’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.