Home / Sallandcentraal / Meedoen aan Vital Centre Raalte Run kan hele maand mei

Meedoen aan Vital Centre Raalte Run kan hele maand mei

RAALTE – De Vital Centre Raalte Run kan dit jaar voor het eerst gedurende de hele maand mei gelopen worden. De routes van de 5 km, 10 km en de 10 Engelse Mijl staan de hele maand uitgezet met pijlen. De start- en finishlocatie is zoals altijd voor de deur van het Vital Centre. Elk jaar staat op een vrijdagavond, halverwege de maand mei, de Vital Centre Raalte Run op de loopkalender. Honderden lopers gaan de strijd aan met zichzelf en met elkaar in het buitengebied van Raalte. In 2020 kon het evenement niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen en ook in 2021 kan het niet op de traditionele wijze georganiseerd worden. Maar wel op een aangepaste manier dus. Uiteraard gelden de actuele corona-richtlijnen ook bij deze run. Dus geen startschot, geen DJ onderweg, geen applaus aan de finish en ook geen prijsuitreiking, maar wel de kick na het volbrengen van de afstand. Deelnemers kiezen zelf een moment om te lopen en geven na afloop hun tijd door aan de organisatie. De finishtijden worden gepubliceerd op de website. Kijk voor meer informatie op vitalcentreraalterun.nl.

Lees ook

Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.