Lommerrijk hoopt eind deze maand seizoen af te trappen

LUTTENBERG – Amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg hoopt op vrijdag 28 mei het seizoen af te trappen met een filmavond. Op het programma staat de film ‘The Last Right’.

“Na een winter van halfslachtig plannen maken, boekingsbureaus polsen, artiesten mailen en telkens hetzelfde antwoord krijgen: ‘We moeten afwachten wat dán de RIVM-regels zijn….’ , gloort er nu toch licht aan de horizon”, zo stellen de vrijwilligers achter het theater. Zij hebben zich de afgelopen maanden ook bezig gehouden met het vernieuwen van de website (met online reservering en betaling) en de uitstraling van het theater.
Het programma omvat weer diverse film- en voorleesavonden en theatervoorstellingen. Na de filmavond van 28 mei volgt op vrijdag 25 juni de film ‘The Angels Share’; op zaterdag 3 juli een voorstelling van de bekende singer/songwriter Tim Knol (solo); op woensdag 7 juli een voorleesavond; op zaterdag 10 en zondag 11 juli een programma van het Hoftheater; op woensdagen 14 en 21 juli weer voorleesavonden; op vrijdag 23 juli de film ‘Antoinette dans les Cevennes’; op zondag 25 juli de voorstelling ‘Idris, een vriend van ver’ van Garage TDI; op woensdag 28 juli weer een voorleesavond; op vrijdag 10 september een filmavond (film nog niet bekend) en op zondag 19 september de voorstelling ‘Er was eens een zieltje…’ van Holtmann en Kunneman.
Tickets zijn al te koop via staging2.amfitheaterhetlommerrijkluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.