Kaartjes voor Vrijheidsconcert en Oranjehotel kunnen terug

WIJHE – Mensen die kaartjes hebben gekocht voor de twee geplande voorstellingen in het kader van 75 jaar Vrijheid in Wijhe kunnen die weer inleveren. Het gaat om het Vrijheidsconcert en Het Oranjehotel. Beiden waren in 2020 gepland, maar konden in verband met de coronamaatregelen niet doorgaan. Dat betekent niet dat de voorstellingen definitief geschrapt worden. Het Verenigd Comité Wijhe wil echter wel met een schone lei beginnen. Reeds gekochte kaartjes kunnen tot en met zaterdag 12 juni worden ingeleverd bij Elferink Mode. Daarna zijn de kaartjes niet meer geldig; ook niet voor toekomstige voorstellingen. Voor meer informatie bel naar Jan Amse tel: 06-55151607.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.