JRV Products naar De Zegge VII

RAALTE – Technische handelsonderneming JRV Products, nu nog gevestigd in Heino, gaat een nieuw pand bouwen op een kavel van ruim 1400 m2 op De Zegge VII in Raalte. Het bedrijf (dat allerlei soorten gereedschap en technische benodigdheden verkoopt) startte in 2008 en heeft inmiddels vijf medewerkers.

Alfons Boerdijk, eigenaar van JRV Products vertelt: “Ons bedrijf staat in het buitengebied van Heino, in een vrij grote schuur. Het magazijn zit tjokvol. Omdat we steeds verder groeien, komen er ook meer vrachtwagens op de drukke en smalle weg. Daarnaast is ons pand qua voorzieningen ook niet helemaal meer van deze tijd. We zijn klaar voor een volgende professionele stap. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe plek die beter past bij onze groei, met een meer zakelijkere uitstraling. Op De Zegge VII hebben we dit gevonden.”
De gemeente Raalte heeft maatwerk kunnen leveren bij het vinden van een geschikte kavel. Alfons: “Er waren nog voornamelijk grote kavels beschikbaar. De gemeente heeft ons de kans gegeven om een voorstel voor een andere kavelindeling te doen. Op basis hiervan zijn enkele kavels uitgewerkt en daar hebben wij er één van gekocht. Daarna zijn we met bouwbedrijf Hoogeslag uit Raalte aan de slag gegaan met een ontwerp voor ons nieuwe en duurzame pand.”
Naar verwachting gaat na de bouwvak de eerste schop in de grond en kan JRV Products eind dit jaar verhuizen naar de nieuwe locatie. Het actuele kavelaanbod op De Zegge VII is te vinden op staging2.raalte.nl/bedrijfskavels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.