ING-servicepunt in Bruna Raalte

Het digitale wordt persoonlijker en het persoonlijke wordt digitaler

(Advertorial)

RAALTE – Alweer sinds maart is een spiksplinternieuw ING-servicepunt geopend in de Bruna aan de Herenstraat 19 in Raalte. Ben je klant van ING? Dan helpt de bank je daar met je online bankzaken. Je kunt er ook terecht voor je dagelijkse bankzaken zoals het openen van een betaal- of spaarrekening, het wijzigen van je gegevens of het activeren van je mobiel telefoonnummer voor Mijn ING.

ING-klanten kunnen in de Bruna van Annet Ellenbroek dus niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan boeken en tijdschriften, maar ook voor het regelen van hun online bankzaken. Het ING-servicepunt is zo gemaakt dat ING-klanten hier zelf hun digitale bankzaken in hun eigen Mijn ING-omgeving kunnen regelen. Doordat er een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kun je altijd hulp inroepen als het even niet lukt. En heb je een specifieke vraag die de medewerker niet direct kan beantwoorden, dan is een afspraak met een adviseur op een ING-kantoor zo gemaakt. Ook is er in deze winkel een gele geldautomaat waar je contant geld kunt opnemen en storten. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn overigens gelijk aan die van de winkel.
Annet Ellenbroek: “Ook wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel klanten steeds digitaler worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Onze medewerkers zijn dan ook speciaal door ING opgeleid om klanten te helpen bij hun digitale bankzaken. Zo helpen we ING-klanten bij het installeren van de Mobiel Bankieren App en wijzen wij ze de weg in Mijn ING, de omgeving voor internetbankieren van ING. Met de Mobiel Bankieren App kunnen de klanten veel bankzaken zelfstandig met hun smartphone of tablet regelen, op een plek en een moment dat het hun uitkomt.”

Aanvragen

Ben je nog niet zo digitaal actief, dan helpen de medewerkers van de Bruna je natuurlijk ook graag bij het aanvragen van internetbankieren van ING. Breng je ING Betaalpas en een identificatiebewijs mee, dan is het aanvragen van Mijn ING en het activeren van de ING Mobiel Bankieren App zo gedaan. Bankieren wordt hiermee nog eenvoudiger en je hebt nog meer overzicht in je bankzaken.
Het ING-servicepunt en de Bruna zijn te vinden aan de Herenstraat 19 in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.