Herman Heijermans komt met online moordmysterie

OLST – Toneelvereniging Herman Heijermans uit Olst komt met een coronaproof alternatief voor de jaarlijkse toneeluitvoeringen. Op vrijdagavond 14 mei om 20.00 uur wordt via YouTube het interactieve moordspel #metoo uitgezonden, waarin het publiek samen met de ervaren rechercheur Babs van Dijk en haar overijverige assistent Dickie Duiker op zoek gaat naar de moordenaar.

Het verhaal speelt zich af in de toneelwereld. De ochtend na de première van zijn zelf geschreven stuk wordt de bekende acteur Bertus Haantjes met ingeslagen schedel op het toneel aangetroffen. Aan Babs en Dickie de taak om deze moord op te lossen. In een reeks verhoren proberen zij achter de ware toedracht van de moord te komen. Maar dat kunnen ze niet zonder hulp van de kijkers. Doe met het hele gezin mee en stuur tijdens de uitzending vragen voor de verdachten in via Whatsapp (gratis) of via sms (normaal tarief). Aanwijzingen hiervoor volgen tijdens de uitzending. De kijkers kunnen aan het eind hun hoofdverdachte insturen. Is het de jaloerse Ton, de losbandige Eefje, de hebzuchtige Carla of de gemakzuchtige Bastiaan; allemaal collega’s van Bertus? Of heeft iemand van de productie, techniek, kleding of het theater Bertus naar de andere wereld geholpen? De juiste inzendingen maken kans op mooie prijzen!

De livestream is gratis en wordt verzorgd in samenwerking met Videogroep Olst-Wijhe, Ut Huus Olst en Kraats Licht en Geluid. De link is hier te vinden en via http://heijermanstoneelolst.nl.

Foto: Hans Meulman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.