Herdenking op lokale omroep

HAARLE – Op dinsdag 4 mei zendt HOImedia om 20.30 uur de dodenherdenking uit die in 2020 is opgenomen in de kerk van Haarle. Deze herdenking was onderdeel van de activiteiten in het kader van ‘75 jaar vrijheid’. Voorganger in de dienst was pastor Lonneke Gunnink – van den Berg. Verder verleenden ook zangeres Annet Nikamp, Scouting Albaldah, het 4-en 5 mei comité, werkgroep 75 jaar Vrijheid Haarle en de trompettisten Hans van der Werff en René Doldersum hun medewerking. Er is speciale aandacht voor de tien gesneuvelde Canadezen. Willy Wolterink is de maker van de film. HOI is te ontvangen via Ziggokanaal 42 en KPNkanaal 1325. Ook is een livestream beschikbaar via: staging2.hoimedia.com, vervolgens kiezen voor ‘kijk live’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.