Home / Sallandcentraal / Herdenking op lokale omroep

Herdenking op lokale omroep

HAARLE – Op dinsdag 4 mei zendt HOImedia om 20.30 uur de dodenherdenking uit die in 2020 is opgenomen in de kerk van Haarle. Deze herdenking was onderdeel van de activiteiten in het kader van ‘75 jaar vrijheid’. Voorganger in de dienst was pastor Lonneke Gunnink – van den Berg. Verder verleenden ook zangeres Annet Nikamp, Scouting Albaldah, het 4-en 5 mei comité, werkgroep 75 jaar Vrijheid Haarle en de trompettisten Hans van der Werff en René Doldersum hun medewerking. Er is speciale aandacht voor de tien gesneuvelde Canadezen. Willy Wolterink is de maker van de film. HOI is te ontvangen via Ziggokanaal 42 en KPNkanaal 1325. Ook is een livestream beschikbaar via: www.hoimedia.com, vervolgens kiezen voor ‘kijk live’.

Lees ook

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.