Gratis soep bij het Annahuis

RAALTE – WijZ welzijn Raalte wilde vorig jaar van start gaan met een soepcafé in het Annahuis in Raalte, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Toch zijn de plannen nog steeds in ontwikkeling. Om iedereen alvast een voorproefje te bieden, is er nu een nieuw initiatief: ‘Een emmertje soep op stoep’. Het initiatief is gericht op mensen met een kleine beurs, minima, ouderen en kwetsbare mensen uit de gemeente Raalte. Zij kunnen woensdag 2 juni tussen 10.30 en 12.30 uur gratis een emmertje soep op komen halen op het plein bij het Annahuis in Raalte. Voor een ander, om samen te delen of voor zichzelf. Soep op de stoep is een maatschappelijke actie van Dinette Geerts en WijZ welzijn Raalte in samenwerking met het Annahuis Raalte, Jumbo Raalte en Maurits Vlees. Aanmelding (uiterlijk maandag 31 mei) is noodzakelijk. Dit is mogelijk met een mailtje naar: soepcaferaalte@hotmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.