Home / Sallandcentraal / Gratis cursus Politiek Actief in Raalte

Gratis cursus Politiek Actief in Raalte

RAALTE – Altijd al meer willen weten over de gemeente en politiek? Doe dan mee met de gratis cursus Politiek Actief van de gemeente Raalte. De cursus start op 8 juni en eindigt op 6 juli. De bedoeling is om mensen geïnteresseerd te krijgen voor de gemeenteraad, een politieke partij, een adviesraad of het bestuur van een vereniging. De gemeente Raalte hoopt op een diverse groep deelnemers: jong, oud, man, vrouw, mensen met een beperking en inwoners met een migratieachtergrond. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten. Op de eerste avond draait het om kennismaken met elkaar en de gemeente. Hier is de burgemeester te gast. De tweede avond staat in het teken van de gemeente en de politiek. Op de derde avond staan speeddates met raadsleden op het programma, waarin de deelnemers hen van alles kunnen vragen. Op de vierde avond leren de deelnemers debatteren. De laatste avond wordt een gemeenteraadsvergadering bijgewoond. De cursus wordt georganiseerd samen met de gemeente Olst-Wijhe en ProDemos. Zie verder www.raalte.nl/politiekactief. Voor meer info mail naar griffie@raalte.nl of bel Truus Klein Wolterink (0572 347 617).

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.