Geslaagde Oudhollandse dag bij Huis ter Heijne

HEINO – Huis ter Heijne in Heino, eerder bekend als ECR Solace, hield vorige week maandag een Oudhollandse dag. Het programma was divers. Zanger Tommy Hogeling zong evergreens als ‘Daar bij die molen’ en ‘Tulpen uit Amsterdam’; bewoners en herstelgasten konden deelnemen aan spelletjes als koekhappen, sjoelen, ezeltje prik en blikgooien en Vereniging voor Heemkunde Omheining kwam langs met oude gebruiksvoorwerpen waar de bewoners de herkomst van moesten raden. Ook konden de bewoners proberen om verschillende klederdrachten te herkennen. In het restaurant werd gezorgd voor poffertjes en zoute haring. De dag werd afgesloten met een verhalenbingo. De prijsjes waren beschikbaar gesteld door AH Van de Worp. Bloemenshop Wispels zorgde voor kleurrijke tulpen voor de bewoners.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.