Home / Sallandcentraal / Expositie Kopzorgen in Dorpshuus Heino

Expositie Kopzorgen in Dorpshuus Heino

HEINO – Tot 1 september is in het Dorpshuus in Heino de schilderijenexpositie ‘Kopzorgen’ van Atie Valk te zien. Haar abstracte schilderijen hebben veelal te maken met gevoelens en sfeermomenten. Atie’s stemmingswisselingen spelen daarin een grote rol. Schilderen is voor haar een perfecte uitlaatklep. Deze expositie is een wandeling door haar leven met thema’s als woede, verdriet, eenzaamheid, drukte in het hoofd en natuur. De expositie is van maandag tot en met vrijdag te zien van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.