Brandweer bevrijdt reekalf uit hek

.

RAALTE – De brandweer van Raalte heeft vanmiddag een reekalf in Raalte bevrijd uit een hek, waarin het vast was komen te zitten. Het dier was eerder aangetroffen op een bedrijfsterrein achter het tankstation aan de Westdorplaan, waarna een omstander besloot het hek dicht te doen om daarna de autoriteiten in te schakelen. Toch probeerde de jonge ree door het hek te komen, waarna het dier vast kwam te zitten. Het lukte de politie niet om de spijlen uit elkaar te trekken om zo het dier te bevrijden. Met de hydraulische tang van de brandweer ging dit een stuk makkelijker. Omdat het reekalf toch wel wat lichte verwondingen had, heeft de dierenambulance het diertje naar de dierenartsenpraktijk in Raalte gebracht. Hoe de ree zo midden in Raalte terecht is gekomen is niet bekend. Foto’s: Arnold Roolvink

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.