Home / Sallandcentraal / BoekStartCafé weer online

BoekStartCafé weer online

RAALTE – De Bibliotheek Salland houdt op dinsdag 18 mei weer een online editie van het maandelijkse BoekStartCafé. De activiteit is bedoeld voor peuters en hun ouders. Het thema is dit keer: Kiekeboe! De voorlezers lezen de kinderen voor uit ‘Kiekeboe – Wie verstopt zich in de dierentuin?’ en ‘Elmer – Verstoppertje spelen’. Deelnemende kinderen kunnen samen liedjes zingen en doen beweegspelletjes. Aanvang is om 10.00 uur. Meedoen is gratis en voor iedereen; inschrijven kan via de website van de Bibliotheek Salland, tot en met vrijdag 14 mei. Deelnemers krijgen dan een e-mail met een link om mee te doen via internet.

Lees ook

Spaaractie voor Sallandse vlag

RAALTE – Tien supermarkten in Salland bieden een spaaractie aan, waarbij de klanten stempels kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.