BoekStartCafé weer online

RAALTE – De Bibliotheek Salland houdt op dinsdag 18 mei weer een online editie van het maandelijkse BoekStartCafé. De activiteit is bedoeld voor peuters en hun ouders. Het thema is dit keer: Kiekeboe! De voorlezers lezen de kinderen voor uit ‘Kiekeboe – Wie verstopt zich in de dierentuin?’ en ‘Elmer – Verstoppertje spelen’. Deelnemende kinderen kunnen samen liedjes zingen en doen beweegspelletjes. Aanvang is om 10.00 uur. Meedoen is gratis en voor iedereen; inschrijven kan via de website van de Bibliotheek Salland, tot en met vrijdag 14 mei. Deelnemers krijgen dan een e-mail met een link om mee te doen via internet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.