Home / Nieuws / Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding
.

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte uit zijn huis gehaald. Eerder die ochtend kreeg de brandweer een melding van een gaslucht rondom de woning. Omdat de kans bestond dat politie en brandweer snel moesten handelen, kwamen ze gelijktijdig aanrijden. De woning bleek vol gas te zijn gelopen. De verwarde bewoner werd vervolgens uit zijn huis gehaald. De brandweer heeft de woning gelucht en metingen uitgevoerd. Ook bestond het risico dat het gas zich via zolder en/of kelder had verspreid naar andere woningen in het blok. De brandweer heeft daarom ook metingen uitgevoerd in de naastgelegen woningen. De bewoner werd door de politie even meegenomen, maar maakt het verder goed. Foto: Arnold Roolvink

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.