Alexander Kreule weer lijsttrekker van VVD Raalte

RAALTE – Alexander Kreule is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart volgend jaar opnieuw lijsttrekker van de VVD Raalte. “Het is heel erg mooi om opnieuw de lijst te mogen aanvoeren en ik ben dan ook erg blij met het vertrouwen van de leden”, aldus Alexander. Vicevoorzitter van de VVD Salland, Erik Wilpshaar: “In deze toch bijzondere periode heeft Alexander zich weer laten zien als vakkundig en uitmuntend raadslid. Met de fractie heeft hij zeer mooie resultaten behaald voor alle inwoners van de gemeente.”
Kreule (35) is sinds 2011 gemeenteraadslid voor de VVD en sinds 2016 fractievoorzitter. Met zijn vrouw en drie kinderen woont hij in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.