Al 12,5 jaar verantwoord afvallen bij My-LifeSlim Wijhe

(Advertorial)

WIJHE – Wie droomt er niet van een slanker, fitter figuur? Maar afkomen van die overtollige kilo’s is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Carry Balster uit Wijhe weet na 12,5 jaar waar ze over praat. Ze coacht vanuit haar praktijk My-LifeSlim mannen en vrouwen om een gezondere levensstijl te bereiken, zonder dat ze hoeven afzien.

“Met My-LifeSlim eet je elke dag lekkere gerechten met producten gewoon uit de supermarkt”, vertelt Carry. “De truc is dat je voldoende drinkt en drie suikervrije en vetarme maaltijden per dag en drie gezonde tussendoortjes eet. Zo houd je je energielevel en blijf je genieten, terwijl je wel één à twee kilo per week verliest.”
“Het is belangrijk dat je lekker blijft eten”, zo stelt ze. Gevulde kipfilet uit de oven, asperges met gerookte zalm, maar ook een hachee en zuurkoolschotel kunnen in het weekmenu van My-LifeSlim zitten. Hoe dat komt? “In plaats van flink afzien met dure shakes en repen, draait het om het aanmeten van een nieuwe, gezonde levensstijl. Balans dus in het dagelijkse eten. Het enige wat veel mensen daarbij missen: Begeleiding.”
Carry leert mensen waar ze op moeten letten als ze boodschappen doen. “In de ene cracker zit bijvoorbeeld suiker, in de andere niet. Om de vetverbranding te ondersteunen en het hongergevoel te verminderen, geef ik ze tot slot nog natuurlijke voedingssupplementen. Je wordt één-op-één gecoacht en dat werkt.”
De grootste valkuil, als iemand zijn streefgewicht bereikt heeft, is de terugval in het oude patroon. Daarom biedt Carry de mogelijkheid voor nacontroles waarbij de cliënt ook nog aanvullend advies krijgt.
Carry viert het 12,5-jarig jubileum met enkele speciale aanbiedingen (geldig tot en met week 24). Voor meer informatie bel naar 06 506 117 64 of mail: carrybalster@mylifeslim.com.
My-LifeSlim is te vinden aan de Beatrixlaan 50 in Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.