Actieplein bij AH Heino voor Strijd van Salland

HEINO – Op zondag 20 juni vindt de vijfde editie van Strijd van Salland plaats in Heino. Met dat sportieve evenement wordt geld ingezameld voor kankeronderzoek. In de aanloop naar het evenement is er vanaf 31 mei gedurende drie weken een speciaal actieplein te vinden in de AH in Heino. Daar zijn producten zoals bier, jam, fris, soep en tussendoortjes te koop. Van elk verkocht product gaat een deel van de opbrengst, variërend van 25 cent tot 5 euro, rechtstreeks naar Strijd van Salland. Op het actieplein komt bovendien een bus voor flessenbonnen of een vrije gift. De actie eindigt de dag voor het evenement. De organisatoren van Strijd van Salland hebben geen flauw idee wat de komende editie op gaat brengen. In 2019 stond de eindteller in elk geval op 105.289 euro. De lustrumeditie wordt een bijzonder evenement. Deelnemers en teams bepalen zelf een route, starten waar en wanneer ze maar willen, maar kunnen ook gebruik maken van routes van Strijd van Salland. Vanuit een studio komen er tussen 8.30 en 14.30 uur interviews, updates, filmpjes en muziek. Ook wordt er ter plekke gefietst. Zie verder staging2.strijdvansalland.nl.

Op de foto Johan Schoemaker (AH Heino) en Jolande Blankenvoorde (Strijd van Salland).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.