2.000 euro voor vakantieactiviteiten voor ouderen

OLST – Ut Huus heeft van het Oranje Fonds 2.000 euro gekregen voor de organisatie van vakantieactiviteiten voor ouderen. De voorbereidingen zijn nu aan de gang. In elk geval zal er ruimte zijn voor muziek, theater en ontmoeting. De activiteiten die in de planning zitten, zullen in samenwerking met andere organisaties die werkzaam zijn in Olst-Wijhe worden opgezet. En uiteraard moet er rekening worden gehouden met de geldende maatregelen vanwege corona. Samen met Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo stelt het Oranje Fonds middelen beschikbaar om te zorgen dat er gedurende zomermaanden een activiteitenaanbod is voor ouderen. De reden is dat veel activiteiten waar ouderen aan deelnemen in de zomermaanden stilliggen. In diezelfde maanden zijn familie, vrienden, buren en kennissen vaak op vakantie, waardoor ouderen de contacten missen. Zie verder staging2.uthuus.nl of bel met DagenDoen, mob. 06-134 54 151 / 06 – 832 299 18 of mail naar info@dagendoen-olstwijhe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.