Home / Sallandcentraal / 2.000 euro voor vakantieactiviteiten voor ouderen

2.000 euro voor vakantieactiviteiten voor ouderen

OLST – Ut Huus heeft van het Oranje Fonds 2.000 euro gekregen voor de organisatie van vakantieactiviteiten voor ouderen. De voorbereidingen zijn nu aan de gang. In elk geval zal er ruimte zijn voor muziek, theater en ontmoeting. De activiteiten die in de planning zitten, zullen in samenwerking met andere organisaties die werkzaam zijn in Olst-Wijhe worden opgezet. En uiteraard moet er rekening worden gehouden met de geldende maatregelen vanwege corona. Samen met Stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo stelt het Oranje Fonds middelen beschikbaar om te zorgen dat er gedurende zomermaanden een activiteitenaanbod is voor ouderen. De reden is dat veel activiteiten waar ouderen aan deelnemen in de zomermaanden stilliggen. In diezelfde maanden zijn familie, vrienden, buren en kennissen vaak op vakantie, waardoor ouderen de contacten missen. Zie verder www.uthuus.nl of bel met DagenDoen, mob. 06-134 54 151 / 06 – 832 299 18 of mail naar info@dagendoen-olstwijhe.nl.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.