Zonnebloem regio Deventer zoekt vrijwilligers

DEVENTER – De Zonnebloem regio Deventer staat in de startblokken om haar activiteiten weer op te starten. Het is de bedoeling om binnen niet al te lange tijd weer grootschalige activiteiten en uitstapjes aan te bieden. Daartoe is de Zonnebloem op zoek naar vrijwilligers.

De Zonnebloem regio Deventer biedt ondersteuning aan elf afdelingen van de Zonnebloem en is actief bij de organisatie van grotere afdeling-overstijgende activiteiten. Het gaat om de afdelingen Bathmen, Broekland, Diepenveen, Heeten, Nieuw Heeten, Lettele/Okkenbroek, Olst/Wijhe, Schalkhaar en Deventer-Noord, -Oost en -Zuid. Deze elf afdelingen met ruim driehonderd vrijwilligers organiseren in hun gebied huisbezoeken en activiteiten voor ongeveer negenhonderd deelnemers.
Op regionaal niveau worden, tezamen met de verschillende afdelingen, grotere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld vakanties, dagjes uit met rolstoelbussen, een boottocht, de ziekendag, een wintermiddag in februari en een amusementsmiddag in oktober. De Zonnebloem organiseert dit alles voor mensen met een lichamelijke beperking.
Een breed scala aan talenten is welkom; denkers en doeners. Het gaat dan bijvoorbeeld om vrijwilligers die de leiding durven te nemen, verstand hebben van financiën, organisatorische kwaliteiten hebben of goed zijn in administratie. “Niet iedereen hoeft alles te kunnen, maar we maken graag gebruik van je talenten”, zo laat de Zonnebloem-afdeling weten.
Mensen met een lichamelijke beperking die behoefte hebben aan huisbezoek, één-op-één activiteiten of graag mee willen doen aan een van de bovengenoemde grotere activiteiten kunnen zich melden.
Voor meer info zie staging2.zonnebloem.nl of neem contact op met de Zonnebloem Regio Deventer; bij voorkeur via mail: zonnebloem.regiodeventer@gmail.com, maar bellen kan ook: 06 – 587 66 445 of 06-462 68 907.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.