Home / Algemeen / Zomerseizoen De Tippe van start

Zomerseizoen De Tippe van start

HEINO – Het zomerseizoen van De Tippe in Heino is afgelopen zondag van start gegaan. Door de landelijke beperkingen is in eerste instantie alleen banenzwemmen in het wedstrijdbad mogelijk voor iedereen van 13 jaar en ouder. Om te voldoen aan de coronamaatregelen is er op dit moment plek voor maximaal vijftien zwemmers per uur.

Omkleden kan onder partytenten in de buitenlucht en het is handig om zwemkleding alvast onder de kleding aan te hebben bij aankomst. Douchen is niet mogelijk. Sportbedrijf Raalte hoopt dat bij stap twee van het landelijke heropeningsplan recreatief zwemmen ook mogelijk wordt en is hierover in overleg met de gemeente Raalte. Reserveren voor banenzwemmen is verplicht en kan uiterlijk één week van te voren via www.sportbedrijfraalte.nl.
Voor de jeugd organiseert Sportbedrijf Raalte op 5 en 12 mei sportieve wateractiviteiten in De Tippe. Daartoe wordt momenteel gewerkt aan een divers en coronaproof programma.
Het zomerseizoen van De Tippe duurt tot en met 29 augustus. Zie verder www.zwembaddetippe.nl en de social media van De Tippe.

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.