Zomerseizoen De Tippe van start

HEINO – Het zomerseizoen van De Tippe in Heino is afgelopen zondag van start gegaan. Door de landelijke beperkingen is in eerste instantie alleen banenzwemmen in het wedstrijdbad mogelijk voor iedereen van 13 jaar en ouder. Om te voldoen aan de coronamaatregelen is er op dit moment plek voor maximaal vijftien zwemmers per uur.

Omkleden kan onder partytenten in de buitenlucht en het is handig om zwemkleding alvast onder de kleding aan te hebben bij aankomst. Douchen is niet mogelijk. Sportbedrijf Raalte hoopt dat bij stap twee van het landelijke heropeningsplan recreatief zwemmen ook mogelijk wordt en is hierover in overleg met de gemeente Raalte. Reserveren voor banenzwemmen is verplicht en kan uiterlijk één week van te voren via staging2.sportbedrijfraalte.nl.
Voor de jeugd organiseert Sportbedrijf Raalte op 5 en 12 mei sportieve wateractiviteiten in De Tippe. Daartoe wordt momenteel gewerkt aan een divers en coronaproof programma.
Het zomerseizoen van De Tippe duurt tot en met 29 augustus. Zie verder staging2.zwembaddetippe.nl en de social media van De Tippe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.