Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd overleden. Ellen zong in meerdere rockcoverbands in de regio. Een jaar of vijf geleden besloot ze het ook solo te wagen. En niet zonder succes. Solo richtte ze zich wat meer op de Nederlandstalige muziek, alhoewel haar voorkeur voor rock wel hoorbaar bleef, ook in haar keuze voor covers. Ze bracht in totaal zes singles uit. In september 2020 verscheen haar laatste: ‘Alles wat je doet’. Ellen laat een man en drie dochters na.

Foto: Ter ere van haar nieuwe nummer ontving Ellen eind vorig jaar nog een kunstwerk van vinylkunstenaar Henk Zielman uit Raalte.

1 REACTIE

  1. Wat jammer, ik had nog nooit van haar gehoord maar na een aantal clips van haar gezien te hebben ben ik behoorlijk onder de indruk, zo goed en zo verfrissend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.