Wim en Annie Kuttschruitter 65 jaar getrouwd

HEINO – Burgemeester Martijn Dadema ging vorige week zondag op de koffie bij Wim en Annie Kuttschruitter-Timmer in Heino. Het stel was die dag, 4 april, 65 jaar getrouwd.

Wim Kuttschruitter werd geboren in Nijbroek (gemeente Voorst) in een gezin van negen kinderen en Annie Timmer in Beemte-Broekland bij Apeldoorn in een gezin van vier kinderen. De twee leerden elkaar kennen tijdens oud en nieuw. Na 3,5 jaar verkering trouwden ze en verhuisden ze naar buurtschap de Kluinhaar (toen nog gemeente Dalfsen, nu gemeente Raalte) omdat Wim daar een baan kon krijgen als boerenknecht bij Lugtenberg op ’t Moer. Het stel kreeg vier kinderen: drie zoons en één dochter. Inmiddels zijn Wim en Annie grootouders van acht kleinkinderen. Het eerste achterkleinkind is op komst. Toen Wim met de VUT kon, verhuisde het echtpaar naar een appartementencomplex in Heino. Daar wonen ze nog steeds met veel plezier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.