Werkzaamheden SallandWonen in Westdorp afgerond

RAALTE – SallandWonen heeft in de afgelopen anderhalf jaar 194 woningen in de wijk Westdorp in Raalte klaar gemaakt voor de toekomst. De woningen, die stammen uit de jaren ’60 van de vorige eeuw, zijn verduurzaamd en er is onderhoud verricht.

“Bijna alle woningen hebben gemiddeld een energielabel A en alle kleine en grote gebreken zijn verholpen”, meldt de woningcorporatie. “98 procent van de bewoners heeft gebruik gemaakt van het aanbod voor zonnepanelen.”
Voor de bewoners van Westdorp was het even doorbijten. De meeste van de werkzaamheden werden immers uitgevoerd terwijl de huurders in de woning bleven wonen. Voor het vervangen van de vloeren in de woningen, konden huurders tijdelijk gebruik maken van een vervangende woonunit. “Een hoop overlast voor de huurders dus. Gelukkig kwamen ze allemaal terug in een woning waar nieuwe vloerbedekking was gelegd.”
SallandWonen heeft gedurende de werkzaamheden de ervaringen van de bewoners gemonitord. “Met een eindbeoordeling van een 7,8 zijn we meer dan tevreden. Een mooi resultaat dat we samen met de bewoners en aannemer Salverda Bouw hebben bereikt!”
Op dit moment werkt SallandWonen hard aan het onderhouden en verduurzamen van de woningen in de Maten (Raalte) en in Broekslag (Wijhe). Kijk voor meer informatie op sallandwonen.nl/onze projecten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.