Webinar van KBO-PCOB

RAALTE – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. Iedereen met een internetverbinding kan meekijken. Ga daarvoor naar de website van de KBO Overijssel: staging2.kbo-overijssel.nl en klik op de link voor het webinar. Het programma omvat een uurtje verbondenheid, zingeving en gewoon gezellig ontspannen met elkaar kijken en luisteren. Geen sprekers met een ingewikkeld betoog, maar items door mensen uit het veld, een paar luchtige sketches en bekende liedjes. Het webinar is georganiseerd in samenwerking met de provincie Overijssel. Aanvang is om 13.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.